VizioShop.com - prodavnica majica Lolmao.info - The Site That Makes You Laugh!

Autor Tema: Nokia 5800 XpressMusic (Tube)  (Pročitano 23363 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozdrav!

Vidimo da još uvek niste registrovani, ili nemate nijedan post na forumu. Zašto ne biste probili led i otarasili se ove dosadne poruke? :)

Ukoliko nemate nijedan post, dobro mesto za upoznavanje sa pravilima foruma i ostavljanje prvog posta može biti ovde.

Ukoliko niste još uvek registrovani, šta čekate? :)

X3mE

• Vlasnik Mobilize.rs portala
  • Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Moć ugleda: 41
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Telefon: MDA Compact V (Diamond 2)
  • SW: WM 6.5 Official
Nokia 5800 XpressMusic (Tube)
« poslato: April 09, 2008, 10:37:05 »
Hot: Nokia Touch UI uređaj na vidiku!

Na Symbian-Freaku su objavljene ekskluzivne informacije o prvom Nokia Touch UI uređaju, sa kodnim nazivom Nokia Tube! Nokia je namerno prikazala prototip prvog s60v5 telefona na Evans Data Developer Relations Conference-u u Kaliforniji. Autor teksta na Symbian-Freaku nije hteo da otkrije tačan naziv uređaja, samo je naznačio da definitivno neće pripadati N seriji. U prodaji će biti početkom 2009.

Mnogi opisuju telefon kao iPhone killer, međutim znajući da Nokia razvija TouchUI jako dugo, i da je touch screen praksa drugih proizvođača već duže vreme, ja ne delim takav stav. Izvesno je da neće imati multi-touch screen, ali će imati tactility feedback. Ekran visoke rezolucije (u odnosu 16:9) na ovom uređaju ima dijagonalu preko 3 inča, i to je najveći ekran koji će Nokia izbaciti na tržište (ne računajući internet tablete poput N800).

Od ostalih karakteristika, izdvaja se kamera sa autofokusom, za koju nije naznačena rezolucija, ali je naznačeno da nije na nivou N series telefona. Tu su i sve standardne opcije - 3G/HSDPA, WiFi, GPS (sa geotagging podrškom, za servise poput Flickr-a i drugih), itd. Još uvek se ne zna koji procesor će pokretati Tube, i koliko RAM-a će mu biti na raspolaganju. Najavljeno je da će nova s60v5 platforma imati native flash podršku, i još mnoge druge pogodnosti, ali detalji će se tek otkrivati narednih meseci.

Ovo je svakako veoma značajna najava, i jedva čekam da ovaj uređaj bude i zvanično predstavljen i objavljene pune karakteristike, nedostatak touch screen uređaja je bila najveća zamerka Nokijinoj Series 60 platformi, i sada, nakon što je koncept predstavljen na Mobile World Congress-u, evo konačno i prvog uređaja pred nama.

Izvor
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2008, 02:08:09 X3mE »
Sačuvana

X3mE

• Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
Odg: Nokia 5800 XpressMusic (Tube)
« Odgovor #1 poslato: Juni 03, 2008, 13:25:26 »
Nokia Tube preview:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=xXL0tTha1oQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=xXL0tTha1oQ</a>

lnenad

• Nokia and SE fan
  • Super Moderator
  • Mobilni Stručnjak
  • *
  • Web designer and software programmer.
  • Moć ugleda: 9
  • lnenad has great potential!lnenad has great potential!lnenad has great potential!lnenad has great potential!lnenad has great potential!lnenad has great potential!lnenad has great potential!lnenad has great potential!lnenad has great potential!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: Nokia 6220 Classic/HTC Tytn II (Kaiser)/Xperia X1
« Odgovor #2 poslato: Juni 03, 2008, 14:08:45 »
Uf bas izgleda ekstra :)
Sačuvana
Currently working in PHP. If you want to check out my portfolio go to http://www.nenadspp.com - Pravilnik foruma
Reklamozderi.com - Najbolje i najgore reklame na svijetu

X3mE

• Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #3 poslato: Juni 03, 2008, 14:09:51 »
Još uvek je prototip... ko zna kako će izgledati kad ga dovrše :)

X3mE

• Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #4 poslato: Juni 08, 2008, 02:45:57 »
Novi TouchUI video

S60 je "pustio u promet" novi demo video snimak željno iščekivanog TouchUI uređaja, za sada poznatog kao Nokia Tube. Novi uređaj će predstavljati prvi Nokijin touch screen (sa tactility feedback-om) uređaj, i prvi uređaj sa Symbianom 9.5. Uređaj se očekuje do kraja godine.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Nb2P1HtxJwc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Nb2P1HtxJwc</a>

Izvor: Mobilize.rs

Mister CPM

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Manijak
  • *
  • Symbian forever
  • Moć ugleda: 2
  • Mister CPM barely matters.Mister CPM barely matters.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC Touch Pro & N95 8GB
  • SW: TAEL WM 6.5 Build 23420
« Odgovor #5 poslato: Juni 08, 2008, 09:27:32 »
jbt koliki ekran ;D stvarno extra izgleda :)
Sačuvana
Yea, damm, You think you cool, you think im not you think you tough
Damm, you think you hard, you think im soft, you think you rough
Damm,You talkin shit, betta close your lips, you need to hush

SAWA92

• Mobilni Zavisnik
  • **
  • Moja NOKIA!!!
  • Moć ugleda: 0
  • SAWA92 has no influence.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: Nokia 5700 XpressMusic
  • SW: 03.83.1
« Odgovor #6 poslato: Juni 08, 2008, 09:39:29 »
Joooj blago ovoj ribi sta drzi u rukama........... :'(
Sačuvana

Smalltown boy

• Moderator
  • Mobilni Guru
  • *
  • Nisam zgodan al' sam nezgodan :)
  • Moć ugleda: 12
  • Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!Smalltown boy is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: Nokia RM-346
  • SW: 400.21.013
« Odgovor #7 poslato: Juni 11, 2008, 01:21:09 »
Ne znam ljudi... Ja sam staromodan. :)
Ne znam zašto ali se užasavam pri pomisli da moram žonglirati olovkom da bih na brzinu odgovorio na neku sms poruku. Ćapanje prstima po ekranu nije dobra stvar to pokazuje i to da vlasnici iPhonea rijetko šalju poruke. Jednostavno nije to to.

S druge strane ima dosta dobrih stvari ovakav ekran.
Ništa!! Ja ću čekati neki mix da se pojavi. I touch ekran ali i stara dobra qwerty tastatura zajedno, pa onda kupovati ove nove nokia touch ui telefone. :)
Sačuvana

X3mE

• Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #8 poslato: Juni 11, 2008, 02:07:29 »
Ovo je tek prvi korak, i ja čekam hardversku tastaturu + touch screen :).

Sunce

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Zavisnik
  • *
  • Moć ugleda: 2
  • Sunce barely matters.Sunce barely matters.
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Telefon: HTC TyTN
  • SW: WM 6.5 TAI Edition
« Odgovor #9 poslato: Juli 21, 2008, 00:40:21 »
Nokia Tube Photos from the BatMan movie :

S60 5th Edition: Calculator Screenshots

S60 5th Edition: Active Standby - Screenshots

EXCLUSIVE: FIRST SCREENSHOTS OF S60 5TH EDITION

Sačuvana

Mobilize.rs - najnovije vesti: ContraTeam Web Hosting