Pa Android ima u njemu ubacen i "Remote Application Removal" preko kojeg google moze da ti brise aplikacije sa telefona.
Ma nemoj?!?
Pa gde ja živim, tj., gde sam do sada živeo kada ovako nešto i nisam mogao pretpostavljati?!? Hebote, totalna kontrola!

DAJ JOŠ DA VIDIM JEDNOG KOJI MI GOVORI DA ANDROID vredi tri zrna pasulja! Pa Iphone je onda kralj za svaki Android telefon bre, Symbian je još malo dete sa svojim sertifikatima i zabranama pristupa sistemskim folderima, ... ovo je ... kao da neko hoće da nam kontroliše totalno živote a mi mu to još dozvoljavamo onako pride ...
Samo ova stavka iritira svakog slobodoumnog čoveka. Digne se kita nekome iz Gogle i krene da briše aplikacije koje smatra nelegalnim iz telefona daljinski jeli jer oni uvek na taj način imaju svačiji telefon kao na dlanu preko tih spyware aplikacija??? Wowww ... mom čudjenju nikada kraja ....
Da li neko u modifikovanim ROM-ovima od ovih "kuvara" izbacuje te trojance 'made by Google' ili ni oni o ovome nemaju pojma?!?...Onda glavešine firmi, čije aplikacije su nelegalno instalirane, pritisnu dugme i čiča miča gotova priča.
Figurativno govoreći, kako to glavešine neke firme "pritisnu dugme" i nema piratske app u našim telefonima? Preko "Remote Application Removal" kojoj takodje imaju pristupa ili moljakaju Google da to uradi umesto njih?!? I u jednom i drugom slučaju, mi kao da imamo tudj uredjaj a ne naš jer imaju sve na dlanu. Ako nekome iz Gogle dosadi u večernjim satima može nam prelistati sve direktorijume u telefonu, sve što poželi ...
Ovo kao da je deli CIA, FBI i ostalih skraćenica iz USA koje se navodno bore protiv terorizma.Valjda smo svi teroristi dok čika Google ne kaže drugačije.
Ako je ovo zaista tačno, ja ne bih kupio Android telefon ni u nekom drugom životu a ne u ovom! Bože, da se tel. samo konektuje na net i pošalje podatke nekome bez mog znanja i da još taj neko briše stvari iz telefona bez mog znanja pa čak i odobrenja ... Ovo je KRAJ!