VizioShop.com - prodavnica majica Lolmao.info - The Site That Makes You Laugh!

Autor Tema: HTC HD 2  (Pročitano 9435 puta)

lnenad, telep, albumag i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozdrav!

Vidimo da još uvek niste registrovani, ili nemate nijedan post na forumu. Zašto ne biste probili led i otarasili se ove dosadne poruke? :)

Ukoliko nemate nijedan post, dobro mesto za upoznavanje sa pravilima foruma i ostavljanje prvog posta može biti ovde.

Ukoliko niste još uvek registrovani, šta čekate? :)

goranss

• Mobilni Korisnik
  • *
  • Moć ugleda: 0
  • goranss has no influence.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: Sony w950 i nokia 5800
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
Odg: HTC HD 2
« Odgovor #200 poslato: Juli 30, 2010, 13:08:24 »
hvala na odgovoru ali cilj je umrezavanje radi deljenja fajlova slika muzike a ne da svaki put mora da ga stavljam na usb . u svakom slucaju ipak hvala
Sačuvana

pilgrim

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Guru
  • *
  • Moć ugleda: 15
  • pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Telefon: HTC
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
« Odgovor #201 poslato: Juli 30, 2010, 13:19:14 »
Probaj ovo:

Citat
On the PC.. make you sure that:

1) You've something shared on your pc (in Computer resources should appear an hand under the drives, or in network resources you should see shared folders of your pc)
2) In TCP/IP settings of the connection to the AP/router, Netbios is ON

On the PPC

A)Make you sure your wifi connection is working well
B) Make you sure the network plugin is disabled
C) Use Resco Explorer, in the bottom right corner there is a button to map lan drives/shared folders, follow the instructions.

Elsewhere You can use the "network plugin, it allow you to share folders also with the pda... but i write/copy files always from pda, so i don't need of a shared folder on it (and relative service started).

Ili ovo, ako neces da koristis Resco:

Citat
On the standard file explorer (in WM6 Pro) choose open path and enter \\computername  (without the quotes of course). This will bring of a list of shares on that computer.

You can't see the network as a whole, you have to know the computer name.

This works for me with both shares on my laptop and on my network attached storage unit.

Btw., imas i besplatan Total Commander. :)
« Poslednja izmena: Juli 30, 2010, 13:25:39 pilgrim »
Sačuvana

zlostavljach

• Mobilni Korisnik
  • *
  • zlostavljach has no influence.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: htc hd2
  • SW: win 6.5
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Odgovor #202 poslato: Avgust 01, 2010, 15:33:38 »
interesuje me menjao sam neke slike u albumu...rotiranje,auto corect..sada mi se u sistemu u folderu htc album non stop pojavljuju neke umanjene slike koje sam prethodno menjao...i zna li neko slucajno posto zelim da sinhronizujem fon sa gmailom sta treba da unesem pos "domain" i pod "server adres"....koja je procedura da uradim update telefonu?? i jedna stvar koja bi mi mnogo znacila a to je dal postoji neka fora da bi fon nastavio sa snimanjem zvuka,videa kada fon bude zakljucan?? isto me interesuje zasto nemogu da promenim na telefonu moju lokaciju,jer mi pise budimpesta...a pirota nema u aplikaciji za vreme :((( inace fon je iz telenora....
Sačuvana

Cigla tel.

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Manijak
  • *
  • Moć ugleda: 6
  • Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC HD2 LEO
  • SW: Energy ROM's
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
« Odgovor #203 poslato: Avgust 01, 2010, 16:32:46 »
"domain" ostaje prazan dok se pod "server adress" unosi m.google.com
........ideš na vreme i tu imaš "add location", "remove location" ... onda se vratiš u osnovni ekran i klikneš na sat pa štikliraj grad koji si izabrao ...
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2010, 16:35:35 Cigla tel. »
Sačuvana
Da Apple kompanija zapakuje najobičnije GOVNO u aluminijumsku foliju, ubaci sve to u fancy kutijicu od recikliranog materijala sa logotipom jabuke na gornjoj strani, i nazove ga "iChocolate", apple fanovi će ga gutati sa zadovoljstvom i pritom puniti sve forume temama i tekstovima o tome da je to ukusnije i zdravije od švajcarske čokolade.

zlostavljach

• Mobilni Korisnik
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Odgovor #204 poslato: Avgust 01, 2010, 22:01:07 »
"domain" ostaje prazan dok se pod "server adress" unosi m.google.com
........ideš na vreme i tu imaš "add location", "remove location" ... onda se vratiš u osnovni ekran i klikneš na sat pa štikliraj grad koji si izabrao ...

ahaaa..provalio foru sa vremenom...ali ovo ipak trazi taj domain..znaci to mi je mail sa kojim zelim da mi se sanc-uje mob..a ni mail mi ne radi...izbacuje mi neka podesavanja oko telenora...ako ima neko znanje oko ovih gluposti sto me muce..pomozite..citam ovde po forumu,ali ne nadjoh nikoga koga to muci...
Sačuvana

Cigla tel.

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Manijak
  • *
  • Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!Cigla tel. is a rising star!
  • Van mreže Van mreže
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Odgovor #205 poslato: Avgust 01, 2010, 23:06:16 »
...ali ovo ipak trazi taj domain..znaci to mi je mail sa kojim zelim da mi se sanc-uje mob..a ni mail mi ne radi...izbacuje mi neka podesavanja oko telenora...ako ima neko znanje oko ovih gluposti sto me muce..pomozite..citam ovde po forumu,ali ne nadjoh nikoga koga to muci...
ako traži domen upiši jednostavno google.
BTW: u podešavanjima mreže settings/connections/connections/advanced tab > select networks izaberi "Telenor streaming" umesto Telenor Wap ... eto! ;)
Sačuvana
Da Apple kompanija zapakuje najobičnije GOVNO u aluminijumsku foliju, ubaci sve to u fancy kutijicu od recikliranog materijala sa logotipom jabuke na gornjoj strani, i nazove ga "iChocolate", apple fanovi će ga gutati sa zadovoljstvom i pritom puniti sve forume temama i tekstovima o tome da je to ukusnije i zdravije od švajcarske čokolade.

pilgrim

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Guru
  • *
  • Moć ugleda: 15
  • pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.125 Chrome 5.0.375.125
« Odgovor #206 poslato: Avgust 01, 2010, 23:54:18 »
Ma nikakav domen ne treba. Kad ides na "new account", u sledecem koraku samo upises mail adresu i lozinku, pa onda licne podatke, posle toga podesis na koliko se sinhronizuje i to je to. Naravno, prethodno na kompu podesis u Gmail podesavanjima da je dozvoljen POP/IMAP.

Ako ti bas ne ide, imas ovde: klik detaljno uputstvo.
Sačuvana

zlostavljach

• Mobilni Korisnik
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Odgovor #207 poslato: Avgust 06, 2010, 10:31:09 »
radi....jeeeee.extra ste..hvala na pomoci..nego sad kad odem u settings pa u data services pa na activesync..ista pesma sa domainom....jel opet treba nesto da menjam na gmail-u na netu??? odem u activesync i MS direct push..i tu zeza...nece da sinhronizuje sa mailom...
« Poslednja izmena: Avgust 06, 2010, 11:21:54 zlostavljach »
Sačuvana

Cigla tel.

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Manijak
  • *
  • Van mreže Van mreže
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Odgovor #208 poslato: Avgust 06, 2010, 19:41:44 »
Ja te ništa ne razumem?!?
Odeš lepo u "Comm Manager" i tu pritisneš stavku "Microsoft Direct Push" i podesiš kako sam ti ranije napisao(kod mene Gmail nalog radi bez upisa domena "Google") i nakon svega toga klikneš na Sync i eto:

BTW. kod mene je "kuvani" Energy ROM i možda podešavanja nisu baš ista!
Sačuvana

Sky_Spy_89

• Mobilni Korisnik
  • *
  • Sky_Spy_89 has no influence.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC Leo HD2
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
« Odgovor #209 poslato: Avgust 06, 2010, 20:33:47 »
Probaj ovo:

Settings - All Settings - Connections - Set Up My Proxy Server - i tu decekiraj "This network uses a proxy server to connect to the Internet"
Sačuvana

Mobilize.rs - najnovije vesti: ContraTeam Web Hosting