VizioShop.com - prodavnica majica Lolmao.info - The Site That Makes You Laugh!

Autor Tema: MagicKey by Leftup  (Pročitano 2015 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozdrav!

Vidimo da još uvek niste registrovani, ili nemate nijedan post na forumu. Zašto ne biste probili led i otarasili se ove dosadne poruke? :)

Ukoliko nemate nijedan post, dobro mesto za upoznavanje sa pravilima foruma i ostavljanje prvog posta može biti ovde.

Ukoliko niste još uvek registrovani, šta čekate? :)

X3mE

• Vlasnik Mobilize.rs portala
  • Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Moć ugleda: 47
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Telefon: HTC Desire
  • SW: Froyo
MagicKey by Leftup
« poslato: Juni 08, 2008, 04:12:18 »
Konačno! Mapirajte tastaturu po želji :)

Jedna od najkorisnijih aplikacija koju sam ikad imao prilike da koristim delo je autora Leftup-a, poznatog po svom izvrsnom Mobile Signeru, i zalaganju na polju istraživanja Symbian zaštite :). Aplikacija nosi naziv Magic Key, freeware je, i omogućava vam da mapirate tastere na tastaturi po vašoj želji.

To znači da funkciju bilo kog tastera možete dodeliti bilo kom tasteru! Mogućnosti su velike, recimo na Symbian 9.2 i novijim uređajima možete ponovo imati olovčicu :), možete bolje iskoristiti tastaturu za igre u horizontalnom modu, itd.

Kako se koristi?

Kada uđete u program, u sekciji KeyMap lists napravite novi KeyMap (ne preporučujem editovanje defaultnog), i u njemu možete dodavati proizvoljno mnogo parova ključeva. Kada dodajete novi ključ, program vam ponudi sve raspoložive kodove, a moguća je i pretraga. Ako ne znate neki kod, nemojte brinuti, u polje za unos koda pritisnite zelenu slušalicu (pojaviće se 999), i zatim pritisnite bilo koji taster na tastaturi i pojaviće se njegov kod. Kod za olovčicu, ako je nemate na tastaturi, je 18. Nakon što dodate sve parove, Možete zadati u kojim aplikacijama će koji KeyMap važiti. Zaista korisno! Naravno, možete izabrati i globalno podešavanje za sve aplikacije. Čim sve to završite, potrebno je da izađete iz programa da bi promene stupile na snagu.

Naravno, program možete naći u download zoni. Aplikacija zahteva sertifikaciju, ako nemate sertifikat - pogledajte ovo.

Izvor: Mobilize.rs
« Poslednja izmena: Juni 08, 2008, 04:19:20 X3mE »
Sačuvana

X3mE

• Vlasnik Mobilize.rs portala
  • Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Moć ugleda: 47
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC Desire
  • SW: Froyo
Re: MagicKey by Leftup
« Odgovor #1 poslato: Juni 08, 2008, 12:55:32 »
Indeks "bitnijih" tastera:

* - 42
# - 127
Number 0 - 48
Number 1 - 49
Number 2 - 50
Number 3 - 51
Number 4 - 52
Number 5 - 53
Number 6 - 54
Number 7 - 55
Number 8 - 56
Number 9 - 57
Left Soft Key - 164
Right Soft key - 165
Green Key - 196
Red Key - 197
Pencil - 18
Backspace(C)-Key - 1
Menu Key - 180
Multimedia Menu Key - 186
"Joystick Left" - 14
"Joystick Right" - 15
"Joystick Up" - 16
"Joystick Down" - 17
[OK]-Key - 167
Gallery Key - 230
Volume Up - 162
Volume Down - 163
Camera key (focus) - 226
Camera key (take pic) - 227
Power Off Key - 166
Open Slider - 168
Close Slider - 169
Open Multimedia Keys - 172
Close Multimedia Keys - 173
Multimedia Key Pause/Play - 182
Multimedia Key Stop - 183
Multimedia Key Forwards - 184
Multimedia Key Backwards - 185
Navigation key -239

tehno maniac

• Mobilni Zavisnik
  • **
  • Moć ugleda: 3
  • tehno maniac is working their way up.tehno maniac is working their way up.tehno maniac is working their way up.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC legend
  • SW: Stock 2.1
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
[S60 V3] magic key
« Odgovor #2 poslato: Mart 28, 2009, 17:31:27 »
Menjajte bilo koji taster u bilo koji, npr. menjajte gallery taster u play/pause itd. JAKO korisna stvar

Sačuvana

hoode

• Mobilni Korisnik
  • *
  • Moć ugleda: 0
  • hoode has no influence.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: Nokia 6120 Classic
  • SW: V 6.01
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38
Odg: MagicKey by Leftup
« Odgovor #3 poslato: Decembar 24, 2009, 20:08:22 »
Ovo, tehnicki govoreci, radi, ali meni ne pomaze jer ne mogu da dugme za kameru zamenim da bude Multimedia key play/pause (Nokia 6120). Moze da se menja raspored postojecih dugmica sto bas nije zanimljivo... Ipak hvala!
Sačuvana

lnenad

• Nokia and SE fan
  • Super Moderator
  • Mobilni Guru
  • *
  • Web designer and software programmer.
  • Moć ugleda: 12
  • lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC Desire/HTC Tytn II (Kaiser)
  • SW: 2.2 Froyo/WM 6.5
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6b5 Firefox 3.6b5
« Odgovor #4 poslato: Decembar 24, 2009, 22:18:24 »
Cekaj, ti bi da naguras jos jedno dugme i da ga isprogramiras ;D ili sam te pogresno razumio ? :D
Sačuvana
Currently working in PHP. If you want to check out my portfolio go to http://www.nenadspp.com - Pravilnik foruma
Reklamozderi.com - Najbolje i najgore reklame na svijetu

hoode

• Mobilni Korisnik
  • *
  • Moć ugleda: 0
  • hoode has no influence.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: Nokia 6120 Classic
  • SW: V 6.01
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38
« Odgovor #5 poslato: Decembar 24, 2009, 22:56:00 »
Hteo sam da imam one dugmice kao sto imaju Xpress Music telefoni, da ih stavim umesto kamere i volume + i -, ali komande koji ti dugmici daju moj telefon izgleda ne prepoznaje...
Sačuvana

Mobilize.rs - najnovije vesti: ContraTeam Web Hosting