VizioShop.com - prodavnica majica Lolmao.info - The Site That Makes You Laugh!

Autor Tema: Samsung i8510 INNOV8  (Pročitano 2005 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozdrav!

Vidimo da još uvek niste registrovani, ili nemate nijedan post na forumu. Zašto ne biste probili led i otarasili se ove dosadne poruke? :)

Ukoliko nemate nijedan post, dobro mesto za upoznavanje sa pravilima foruma i ostavljanje prvog posta može biti ovde.

Ukoliko niste još uvek registrovani, šta čekate? :)

X3mE

• Vlasnik Mobilize.rs portala
  • Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Moć ugleda: 41
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Telefon: MDA Compact V (Diamond 2)
  • SW: WM 6.5 Official
Samsung i8510 INNOV8
« poslato: Juli 25, 2008, 00:41:10 »
N96 killer: Samsung i8510 INNOV8!

Samsung je danas predstavio svoj najnoviji Symbian s60 smartphone - Samsung i8510 INNOV8 (u glasinama poznat kao Samsung Primera). Najbolja stvar je što će i8510 biti u prodaji već za par nedelja (čitaj: Avgust 2008.)! Novi Samsungov smartphone je prava multimedijalna zver! Ima kameru od čak 8 Mpx, koja ima auto-focus, face recognition, i tako dalje; a snima video u VGA rezoluciji sa 30 fps, odnosno u manjoj QVGA rezoluciji sa 120 fps. Na žalost, nije bilo mesta za ksenonski blic, te ćemo morati da se zadovoljimo sa Dual LED blicem.

Pored odlične kamere, INNOV8 će imati i jako dobre smartphone karakteristike - pokreće ga novi Symbian OS 9.3, tačnije Series60 Third Edition FP2. Biće GSM quadband, sa podrškom za dualband HSDPA 7.2Mbps (900/2100 MHz). Kao što se vidi sa slike, biće u formi slajdera, a prednju stranu će krasiti veliki, 2.8-inčni, QVGA ekran, koji prikazuje 16 miliona boja. I imaće ugrađeni accelerometer! To znači par stvari: automatska rotacija ekrana i mnogo kul aplikacija :D.

Imaće ukupno 128 MB RAM-a, još uvek se ne zna koliko tačno slobodnog RAM-a, ali sigurno ne manje od 80 MB. Ne zna se ni koji procesor pokreće ovu multimedijalnu zver, a zna se da će imati dodatni 3D graphics accelerator. Dolaziće u dve verzije - sa 8 i 16 GB ugrađene flash memorije, a uz to će imati i slot za dodatnu microSD karticu. Listu impresivnih funkcija zaokružuju: GPS sa A-GPS podrškom, WiFi, Stereo Bluetooth, FM radio sa RDS podrškom i USB 2.0 priključak. Imaće stereo zvučnike (sa 3D surround sound effect-om) i 3.5 mm jack.

Po dosadašnjih specifikacijama (sem kamere), skoro je identičan Nokijinoj N96, ali stvar koja ga dodatno stavlja iznad je: bolja baterija, i to za skoro 300 mAh bolja, pošto uz i8510 ide baterija od 1200 mAh! Dimenzije telefona su 106.5 x 53.9 x 16.9mm.

Očekivana maloprodajna cena je 780 EUR. Što se mene tiče, lično sam malo skeptičan kada su smartphone telefoni iz Samsunga u pitanju, ali INNOV8 ima previše dobre specifikacije da ga ne bih poželeo :). Svakako će biti dugo u vrhu ponude Symbian aparata, a ostaje da vidimo Nokijin odgovor.

Izvor: Mobilize.rs
« Poslednja izmena: Juli 25, 2008, 00:47:55 X3mE »
Sačuvana

Mister CPM

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Manijak
  • *
  • Symbian forever
  • Moć ugleda: 2
  • Mister CPM barely matters.Mister CPM barely matters.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC Touch Pro & N95 8GB
  • SW: TAEL WM 6.5 Build 23420
Re: Samsung i8510 INNOV8
« Odgovor #1 poslato: Juli 25, 2008, 00:49:43 »
hvala x3me sto si napisao tekst na srpskom :D meni se bas svidja.al nesto ne volim samsung nikako.ali iskreno  pre bi njega pozeleo nego n96 (ako pricamo o symbian telefonima) ma samsung je zakon  ;D
Sačuvana
Yea, damm, You think you cool, you think im not you think you tough
Damm, you think you hard, you think im soft, you think you rough
Damm,You talkin shit, betta close your lips, you need to hush

X3mE

• Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #2 poslato: Juli 25, 2008, 00:58:24 »
Još slika:

Izvor

X3mE

• Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Van mreže Van mreže
« Odgovor #3 poslato: Juli 25, 2008, 01:00:37 »
hvala x3me sto si napisao tekst na srpskom :D meni se bas svidja.al nesto ne volim samsung nikako.ali iskreno  pre bi njega pozeleo nego n96 (ako pricamo o symbian telefonima) ma samsung je zakon  ;D

I ja sam dosta skeptičan kada su Samsung smartphone telefoni u pitanju, ali je činjenica da je ovo jedan od najboljih Symbian telefona proizvedenih do sad :). Videćemo kako će Nokia odgovoriti.

A N96 ne bih uzeo:
1) Slaba baterija
2) Upravo pišem članak o tome  ;D

Mobilize.rs - najnovije vesti: ContraTeam Web Hosting