VizioShop.com - prodavnica majica Lolmao.info - The Site That Makes You Laugh!

Autor Tema: Po prvi put: Nokia nije dobila nijednu EISA nagradu!  (Pročitano 1742 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pozdrav!

Vidimo da još uvek niste registrovani, ili nemate nijedan post na forumu. Zašto ne biste probili led i otarasili se ove dosadne poruke? :)

Ukoliko nemate nijedan post, dobro mesto za upoznavanje sa pravilima foruma i ostavljanje prvog posta može biti ovde.

Ukoliko niste još uvek registrovani, šta čekate? :)

X3mE

• Vlasnik Mobilize.rs portala
  • Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Moć ugleda: 47
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Telefon: HTC Desire
  • SW: Froyo
Po prvi put: Nokia nije dobila nijednu EISA nagradu!
« poslato: Avgust 17, 2008, 21:52:58 »
Po prvi put: Nokia nije dobila nijednu EISA nagradu!

Od kako je EISA (European Imaging and Sound Association) 2005. počela da dodeljuje nagrade u kategoriji "Best Media Phone of the Year" (najbolji multimedijalni telefon godine), Nokia nije imala ni približno jaku konkurenciju koja ća parirati multimedijalnim S60 gigantima. Ove godine nagrada je preimenovana u "Best Smartphone of the Year" (najbolji smartphone godine) i Nokia nije dobila nagradu, pošto njena uzdanica - N96 - nije impresionirala EISA-u. Nagrada je otišla u Tajvan - opremljen sa Windows Mobile 6.1 OS-om, HTC Touch Diamond proglašen je za smartphone telefon godine. Prethodno su nagrade osvajale Nokije N90, N93 i N95; a ovo samo potvrđuje da Nokia nije izbacila ništa revolucionarno na tržište još od dve-godine-stare N95.

Najbolji foto telefon godine je Samsung G810, sa kamerom od 5 Mpx i 3x optičkim zumom, dok je najbolji muzički telefon Sony Ericsson W980i.

Izvor: Mobilize.rs
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2008, 21:54:52 X3mE »
Sačuvana

lnenad

• Nokia and SE fan
  • Super Moderator
  • Mobilni Guru
  • *
  • Web designer and software programmer.
  • Moć ugleda: 12
  • lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!lnenad is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC Desire/HTC Tytn II (Kaiser)
  • SW: 2.2 Froyo/WM 6.5
Odg: Po prvi put: Nokia nije dobila nijednu EISA nagradu!
« Odgovor #1 poslato: Avgust 17, 2008, 22:08:05 »
Nije ni cudo sto je HTC najbolji smartphone, zasluzio je, stvarno imaju predobre telefone :)
Sačuvana
Currently working in PHP. If you want to check out my portfolio go to http://www.nenadspp.com - Pravilnik foruma
Reklamozderi.com - Najbolje i najgore reklame na svijetu

X3mE

• Vlasnik Mobilize.rs portala
  • Administrator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • In Love With Myself
  • Moć ugleda: 47
  • X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!X3mE is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • SW: Froyo
« Odgovor #2 poslato: Avgust 17, 2008, 22:13:06 »
Ovo je udarac u lice Nokiji zato što specifikacije jednog telefona prepakuju u drugi :)

Sir Oliver

• Super Moderator
  • Mobilize.rs Legenda
  • *
  • Moć ugleda: 39
  • Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!Sir Oliver is awe-inspiring!
  • Na mreži Na mreži
  • SW: FroYo
« Odgovor #3 poslato: Avgust 17, 2008, 22:21:39 »
Realno, ni jedan telefon im ne zasluzuje bilo kakvu nagradu kad su sve to N95ice samo prepakovane.

pilgrim

• Prijatelj foruma
  • Mobilni Guru
  • *
  • Moć ugleda: 15
  • pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!pilgrim is awe-inspiring!
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC
« Odgovor #4 poslato: Avgust 18, 2008, 06:09:12 »
Ne treba preterano verovati tim nagradama - siguran sam da recimo W980 nije najbolji muzicki telefon, mada je nagrada za najbolji smartphone(iako je Touch Diamond Pocket PC ;)) ovoga puta otisla u prave ruke.
Sačuvana

rayatz

• Mobilni Zavisnik
  • **
  • Moć ugleda: 2
  • rayatz barely matters.rayatz barely matters.
  • Van mreže Van mreže
  • Telefon: HTC Blueangel
  • SW: WM 6.5
Re: Po prvi put: Nokia nije dobila nijednu EISA nagradu!
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 14, 2008, 10:38:37 »
Po meni ja najbolji muzicki telefon SE W550i ! Ima 3 stereo zvucnika,jedina mana mu je sto nema memorijsku :(
Sačuvana

Mobilize.rs - najnovije vesti: ContraTeam Web Hosting